tiistai 28. helmikuuta 2017

Oliivinvihreää villaa

Viikonloppu oli vielä talvinen ja siksi hyvä tilaisuus käyttää talvivaatteita, jotka vielä olivat tältä talvelta pitämättä. Nappasin siis oliivinvihreän villamekon ja ruskeat saapikkaat. Kuva on otettu Televisio Lifestyle Storen 10-vuotisjuhlien yhteydessä pihalla, koska sattuneesta syystä liikkeessä oli aika paljon ihmisiä. Televisio julkaisi tilaisuudessa oman printtinsä ja siitä tehdyn mekkomalliston. Mitat olivat melko lyhyitä kevyesti 60-luvun hengessä, ja vaihteeksi oli omakin helma aika lyhyt.


Ostin puvun muutama vuosi sitten Kemijärveltä hyväntekeväisyyskirpputorilta. Siihen kuuluu hapsupäinen vyö, joka kuitenkin tuntui ylimääräiseltä, kun kylmyyden vuoksi oli pakko kerrostaa villatakilla. Puku on lyhythihainen ja sen ainoa somiste on pieni käännetty kaulus. Täydellinen puku käyttää rintakoruja, itse asiassa!

Tätä asua kootessani tein myös mukavan havainnon, ettei varpaaseen enää sattunut mantelikärkisten kenkien käyttö. Luulin jo, että viime raskauden jäljiltä jalkani muuttuivat liikaa ja lopullisesti. Ehkä minun ei tarvitsekaan vaihtaa koko kengästöä? Mokkaiset 1970-luvun talvisaapikkaat ovatkin liian hyvät hylättäviksi.

6 kommenttia:

 1. Sinähän olet trendien harjalla värien ja pituuksien kanssa! Kaunis kokonaisuus, Elina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kati! Värijutusta en mitään tiennytkään, mutta hyvä, jos näin :)

   Poista
 2. Kaunis ja yllättävän ajattoman näköinen mekko, ainakin noin jakun kanssa puettuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, tässä on aikakautensa piirteitä mutta melko neutraalisti, kun ei ole näyttäviä yksityiskohtia tai kuosia.

   Poista
 3. Tyylikäs mekko jälleen ja kauniisti asustettu.

  VastaaPoista