torstai 3. marraskuuta 2016

Joulukirjani kansi maistiaisena


Nyt ollaan jo tässä vaiheessa! Hopeapeilin joulu -kirja ei ihan vielä ole fyysisesti olemassa, mutta kansikuvaa voi jo vilauttaa - vaikkei sekään ehkä ole vielä aivan lopullisin versio. Takakansi kertoo sisällöstä suurin piirtein näin:

"Hopeapeilin joulu on vintagebloggaajan iloinen katsaus joulun värikkääseen lähihistoriaan. Se sisältää tyyliä, tietoa, tiikkiä ja tinapaperia, makaronia ja masariinia, lasilintuja ja lumikidekuvioita. Kuvat vanhoista koristeista ja mainoksista, nostalgiset jouluherkut sekä helpot askarteluohjeet tuovat kaupunkilaismummolan joulun tähän päivään."

Mutta tämänhän te blogini lukijat varmasti jo suurin piirtein arvasittekin! Hopeapeilin joulu on tilattavissa nettikaupasta marraskuun loppupuolella, ja tietysti silloin saatte suoran linkin sinne.

10 kommenttia:

 1. Pakko tunnustaa että kansikuva on aika erilainen kuin mitä ennakkoon olin kuvitellut. Pelkistetty kuvakieli ja värisävyt perinteisestä jouluisuudesta poikkeavat. Odotan tätä kirjaa aika innolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! DIY-osasto tulee kyllä olemaan sinulle aivan liian helppoa kauraa... ;) Väreistä: mulle ovat pitkään olleet joulussa ja muussakin talvessa tärkeitä nuo lumen ja jään sävyt, joita liian vähän on luonnossa täällä meillä päin. Kannen turkoosi on itse asiassa poimittu meidän keittiönkaapeista!

   Poista
 2. Ihanaa! Täälläkin odotellaan innolla kirjaa. Ihailin muuten tuota kranssia jo viime vuonna. Kiva että se pääsi kanteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nythän nuo kranssit ovat kova hitti, tosin moni on toteuttanut omansa paljon hillitymmin kuin minä tuon :) Pidän tuosta itse edelleen, vaikka se on kokenut kovia - tyttäreni on repinyt siitä jo muutaman kerran pari palloa irti, kun on päässyt tutustumaan liian läheltä...

   Poista
 3. Tämän kirjan tulen varmasti ostamaan.Olen lueskellut blogiasi jo useamman vuoden, mutta nyt vasta rohkenen jotain kommentoida.

  VastaaPoista
 4. Onnea kirjan johdosta! Hauskaa että blogisi pääsi kirjan nimeen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muitakin nimiversioita soviteltiin, mutta tätä parempaa ei lopulta löytynyt. Onhan se napakka noin :)

   Poista