maanantai 21. marraskuuta 2016

Joulukirja lähti maailmalle

Tänään on se päivä, kun Hopeapeilin joulu saatiin vihdoin painokuntoon. Ponnistus oli loppukireineen niin suuri, että olo on kuin synnyttäneellä äidillä - ihan vielä ei jaksa riemuita täysillä, mutta eiköhän se vaihe tule, kun saa vauvan eli kirjan syliinsä! Toistaiseksi kun itsekin olen tuijottanut vain tätä taittotiedostoa ja vielä virheentarkistussilmälasit päässä.


Ensimmäinen pieni painos Hopeapeilin joulua on tulossa tämän viikon lopulla. Kirja tulee Turussa myyntiin ainakin Pieneen Kirjapuotiin ja Liedon Vanhalinnan joulupuotiin. Signeerauksenkin voi minulta pyydystää, jos osuu olemaan oikeaan aikaan oikeassa paikassa: tulevana sunnuntaina 27.11. puhun kirjan aihepiiristä Vanhalinnan joulu -tapahtumassa, ja torstaina 8.12. iltakuudelta olen Pienessä Kirjapuodissa - siihen tapahtumaan ei vielä ole nettilinkkiä.

Te lukijat, jotka haluatte kirjan, mutta asutte muualla: heti, kun kirja on ostettavissa nettikaupasta, julkaisen linkin sinne täällä blogissa!

Ps. Lähiajat ovat esiintymisiä täynnä, sillä ihan heti huomenna tiistaina iltakuudelta olen Martin Kulttuuriolohuoneella puhumassa lempiaiheestani kirpputoreista. Illan setti tulee olemaan varsin vapaamuotoinen ja keskustelullinen, tervetuloa sinnekin!

6 kommenttia:

 1. Kiintoisaa! Onko kirja esikoisesi? Onnentoivotuksin! 💚 Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole esikoinen, ensimmäinen kirjani ilmestyi jo 2003 ja sen jälkeen on tullut kymmenkunta muuta nimekettä yksin tai yhdessä muiden kanssa :) Mutta on ensimmäinen, jonka teen näin itsenäisesti.

   Poista
 2. Onnittelut kirjailijalle - ja innolla odotan, että saan kirjan hyppysiini;)

  VastaaPoista
 3. Onnittelut Elina! Odotan innolla että pääsen tutustumaan kirjaasi.
  Voi että harmittaa, kun en ole Turussa, tulisin viivana kuuntelemaan kun kerrot kirpputoreista, mutta ei täältä pääkaupunkiseudulta niin vain lähdetä. Leppoisaa joulunodotusta, yritä nyt myös rentoutua ison urakan jälleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Citypulu! Kyllä tämä tästä, nythän voikin alkaa jo laitella omaa joulua... :)

   Poista