sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Sukulakuasu ja käärmekengät

Oli niin syksyinen olo, että piti vihdoin lähteä Turun taidemuseoon katsomaan Jacques Henri Lartiquen Riviera-valokuvien näyttely. Se oli hauska, kevyt näyttely, joka kertoi kuitenkin kiinnostavasti aikansa luksuslomailusta - omia suosikkejani olivat 1920-luvun kuvat, joita näyttelyssä olikin runsaasti. Käykää katsomassa, näyttely on avoinna vielä 20.9. saakka.

Piti vähän pukeutuakin syksyn kunniaksi. Ruskean ja mustan yhdistelmä toimii parhaiten syksyisin, mutta asun lähtökohta olivat kengät: käärmekuosiset tolppakorkoiset, jotka vähän synnytyksen jälkeen ostin Uffilta talteen. Paha kyllä ne osoittautuivat olevan nyt vähän liian isot, mutta pienillä kepulikonsteilla niistä sai lähes sopivat; istumakengät kyllä enemmän kuin kävelysellaiset. Myös laukku, menneen kesän kirppislöytö (en enää muista mistä), oli ensimmäistä kertaa käytössä.


Ei uskoisi, mutta tuntui suorastaan uudelta ja raikkaalta pukeutua taas mustiin sukkahousuihin! Kengät maastoutuivat hyvin puistokäytävään.


13 kommenttia:

 1. Onnistunut kokonaisuus! Puseron suklaanruskea väri on tosi pukeva. - Lotta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Maitosuklaanruskea on ihana väri, siihen ei kyllästy koskaan.

   Poista
 2. Kauniisti istuva asu ja tyylikäs. Käsilaukku on söpö. Nopeasti olet siroissa mitoissa jälleen synnytyksestä huolimatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnistunut kuvakulma ;) Onhan tuosta jo seitsemän kuukautta, ja imetys on tehokas rasvanpolttaja. Kuntosalikuuri pitäisi vielä aloittaa, että keskivartalon saisi entiseen malliin (ja selkäkivut pois, niitä tulee vauvan kantamisesta ja yöimetyksen huonoista asennoista)...

   Poista
 3. Aivan upea asukokonaisuus! :) Tuo laukku on hurjan suloinen

  VastaaPoista
 4. Onpa upea asu! Tosi kaunis pusero ja kengät toki myös. Ruskea näyttää yllättävän skarpille mustan kanssa, tykkään!

  VastaaPoista
 5. Asusi on tyylikäs ja kuvausympäristökin hyvä:) Metsäntyttö

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Taustalla näkyy Iso-Puolalan talon kivijalkaa, turkulaiset ehkä tunnistavatkin paikan.

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos Heidi, ja ihana kisu sinulla kuvassa :)

   Poista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista