maanantai 16. helmikuuta 2015

Leveät helmat

hame, neuleliivi, baskeri kirppislöytöjä
50-luvun talvikengät Emmauksen ilmaiskorista
rusettikuvioiset talvisukkahousut - en enää muista, mistä

Pääsin vihdoin sovittelemaan leveähelmaisiakin hameita, muutama vanha talvihame mahtuu jo ylle. Jippii, leveä helma! Pinkki pilkahdus neuleliivin alla on imetyspaita; oli raadolliset syynsä siihen, että kaikki pitkähihaiset sellaiset olivat pyykissä - tarkoitus olisi ollut pukea vaaleansininen pitkähihainen. Kauniin sininen villahame on tuotelapun logosta päätellen kuulunut Säästöpankin työasuun.

5 kommenttia:

  1. Oi miten pirtsakalta näytät. Neule on mahdottoman nätti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tykkään tämän mallisista pikkuneuleista, mutta jostain syystä tulee käytetyksi vähän. Ehkä mietin, että kun pitää kerrostaa jotain alle, näyttää paksulta...

      Poista
    2. Minäkin tykkään pikkuneuleista mutta mulla on ongelma lyhythihaisten neuleiden kanssa, etenkin jos ne on villaa. Kun mä tuppaan paistumaan tosi herkästi ja sitten jos paistuu keskivartalosta mutta kädet palelee niin se on jotenkin outo yhtälö. Siksi en ainakaan itse osaa oikein käyttää söpöjä pikkuneuleita (puuvillaiset toki asia erikseen kun eivät niin kovasti lämmitä).

      Poista
  2. Kivan mallinen ja värinenkin tuo neuleliivi. Häme on ollut hyvä löytö ja kivanvärinenkin vielä. Suurin ihmetys on nuo kengät... kuinka ihmeessä tuollaiset kaunokaiset on laitettu ilmaiskoriin! No, sun onni:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kenkien kunnossa oli paha puute - toisessa selvää homepilkkua. Pakastin nämä ja kiillotin parhaani mukaan -> haju lähti ja ulkonäkökin suurin piirtein kohdallaan :)

      Poista