keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Merihenkinen trikoojakku

Tein aikamatkan 80-luvulle ja löysin sieltä, tai no, Hämeenlinnan suurkirpputorilta, merihenkisen trikoojakun Mexxin tuotantoa. Olkatoppaukset olivat pään kokoiset, mutta helposti irrotettavat, joten päätin kokeilla, olisiko tästä euron hintaisesta jotenkin kiehtovasta vaatteesta mihinkään.


Kokosin jakun ympärille aika konservatiivisen asukokonaisuuden, sillä tämä tosiaan on merimiesjakku siinä määrin, että niskassa on Aku Ankka -tyyppinen kauluslipare ja sellaisessa on pöhköä yksityiskohtaa ihan riittävästi yhteen asuun.


Pidän selän yksityiskohdasta, napin korostamista laskoksista vyötäröllä. Oletteko samaa mieltä, että kannatti uhrata euro?

8 kommenttia:

 1. Ehdottomasti kannatti - ja punaiset kengät ovat piste iin päälle;)

  VastaaPoista
 2. Kannatti! Minulla oli kasarina tuollainen punaisena versiona ja se näytti silloin(kin) kivalta farkkujen kanssa. -Mari-

  VastaaPoista
 3. Mainio hankinta ja taatusti euron väärtti !

  VastaaPoista
 4. Ihana! :)

  Tämä tuo mieleen vuosisadan vaihteen merihenkiset kortit ja kiiltokuvat <3
  Kannatti, todellakin :)

  VastaaPoista
 5. Rohkeahan käyttäisi tietysti tämän kanssa korkeavyötäröisiä sortseja, pitää kokeilla keväämmällä, onnistuisiko...

  VastaaPoista
 6. Olihan tuo ehdottomasti euron arvoinen ostos :D Tuollaiset kulmikkaan merimieskaulukset olivat muotia myös 1900-luvun alussa, joten vaikka jakun malli on muuten enemmän kasaria niin selkäpuolen yksityiskohdat tuovat minulle ainakin vanhempiakin viboja mieleen. Ja kyllähän tämä sinun tyyliisi hienosti sopii. Entäpä jos vaihtaisi napeiksi punaiset, vai rajoittaisiko liikaa?

  VastaaPoista
 7. Punaisilla napeilla tämä sopisi tosi hyvin tummansinisten sortsieni kanssa, joissa on punaiset tereet ja koristenapit. Painan idean mieleeni!

  VastaaPoista