torstai 28. joulukuuta 2017

Joulukuusen juurella

Hyvää joulun jälkeistä aikaa! Virallinen joulutervehdyskuva tulee tänä vuonna vähän myöhässä. Kuusi on perinteiseen tapaan vähän vinossa ja tässä jo pikku apulaisen hiukan uudelleen järjestelemä, mutta ei se mitään, kelpaa hyvin klassikkosarjaan "keski-ikäiset naiset poseeraavat joulukuusen kanssa". (Tosin tuossa linkissä on kimmeltäviä alumiinikuusia ja häkellyttävän runsasta lamettan käyttöä - ja minä kun luulin olevani koristelijana maksimalisti.)


Oma väritys on tässä mallia karkkikeppi, asun osat vanhoja klassikoita omasta kaapista. Kuusessa on tänäkin vuonna eniten hopeaa, pinkkiä, sinistä ja vihreää.
4 kommenttia:

 1. Kaunis kuusi ja koristeet! Myös poseeraaja tietysti!

  VastaaPoista
 2. Ihana jouluasu! Ja sinullakin on noita perinteisiä kuusenkaramelleja ja muita vanhan ajan koristeita!!! Pallot ovat oikeita lasipalloja, eikö vain? Minulla on laatikollinen ohuen ohuita, vanhoja lasipalloja, joita en ole uskaltanut panna kuuseen sen jälkeen, kun esikoinen syntyi 25 vuotta sitten... Sen jälkeen tuli vielä neljä lasta tasaisin välein ja sitten kissa ja viimeksi koira! Koskahan uskallan taas ottaa nuo hauraat kaunottaret esille? Ne olivat niin ohuita, että osa rikkui jo matkalla kirpputorilta kotiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Palloista suurin osa on itse asiassa ohutta muovia, sitä johon tulee lommo kun puristaa. (2-vuotias tyttäreni kokeili tänäkin jouluna.) Yläoksilla on pari lasikoristetta, ehkä ensi vuonna uskallan laittaa niitäkin enemmän... Kissamme on rauhallinen, mutta lapsi saattaa olla utelias.

   Poista