perjantai 11. elokuuta 2017

Mexicana

Oletko koskaan pukeutunut pyykkipussiin? Minäpä olen, ja tässä on kuvakin. Ostin viime vuoden Loimaan rompepäivästä pyykkipussin - siis sellaisen henkarin päälle ommellun pussukan - nimenomaan tarkoituksenani ommella hienosta kankaasta toppi. Arvelin, että jollain tavalla asetellen mahtuisin pussiin, mutta tiukille se otti eikä kuvion kohdistus mennyt toivotusti. Mutta hei: mikä kuosi, mikä värimaailma! En juuri ole harrastanut meksikohenkisiä juttuja, mutta tässä oli sitä jotain.


Ompelin topin suurin piirtein vapaalla kädellä, kaavoja käyttämättä. Voisi luulla nopeaksi projektiksi, mutta purkamisen, pesemisen ja ompelemisen välille mahtui ihmeesti kuukausia. Kangas on selvästi 50-luvulta, hameeni taas 80-lukulainen ja kengät tältä vuosituhannelta.

Asu on koottu nopeasti vielä on kesää jäljellä -periaatteella: valitsin kengät ja laukun, joita en tänä kylmänä kesänä ole vielä käyttänyt. Kengät keltaiset, laukku punainen - onneksi topista löytyy kumpaakin.


6 kommenttia:

 1. Upea asu! Ja värit passaa toisiinsa ihan prikulleen :)

  VastaaPoista
 2. Hieno lopputulos! Minäkin ostin pyykkipussin Hakaniemen torilta jokin aika sitten. Kaavailen siitä esiliinaa. Niitähän ei kai ole koskaan tarpeeksi :). Oli pakko ostaa, printtinä söpö tyttö ripustaa pyykkiä kuivumaan. Sopii kivasti esiliinaan, muuta en siitä keksi. Hintakin oli sopiva, 2 euroa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MInä taas kaavailen essuista hametta, yhtä mallia kun löytäisi vielä kolmannen samanlaisen... :)

   Poista