sunnuntai 28. toukokuuta 2017

Juhlakiharat

Oli juhlaviikonloppu. Mieheni vietti synttärijuhlaa, ja siinä sivussa tuli noteeratuksi myös yhteinen juhlamme, 15-vuotishääpäivä. Kuten hyvään juhlaan kuuluukin, tekemistä oli enemmän kuin aikaa ottaa kuvia, mutta tässä yksi otos, jossa ainakin kampaukseni näkyy hyvin. Olen viime aikoina alkanut suosia tällaista ei-niin-vintagea kiharat valtoimenaan -kampausta, koska voihan näistä vyötärömittaisista hiuksista näinkin iloita eikä aina solmia niitä kiinni. Mitä olette mieltä, sopiiko aidon 50-luvun cocktailpuvun kanssa tällainen tyyli?


Puku on muuten sama kuin mieheni 40-vuotispäivillä viisi vuotta sitten. Nyt se on hiukan ahtaampi, mutta ehkä jo seuraavilla synttäreillä taas sopiva!

9 kommenttia:

 1. Kauniit kutrit ja tyyliin sopivat! Tuija

  VastaaPoista
 2. Kun on tottunut näkemään hiukset sidottuina kuvissa, niin minä itse vähän vierastan pitkää auki olevaa kampausta. 50-luvulla naisilla oli olkapäille ulottuva kiharapilvi, jos tukka oli auki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, tämä on tiedostetusti epäajanmukainen kampaus. Vastaavanlaisia oli vähän 40-luvun puolella, mutta silloinkin suositumpia olivat eri tavoin kiinnitetyt kampaukset. Itse asiassa 50-luvulla oli niin paljon ihan lyhyitäkin naisten hiuksia, että minun on joskus vaikea saada sen ajan hattuja näyttämään hyviltä - lyhyet otsakiharat on ikään kuin suunniteltu näkymään lierin alta.

   Poista
 3. Vintagetyylistä en osaa mitään sanoa, mutta minusta tukkasi on kyllä kaunis noin. Olisi sääli aina piilottaa se nutturaan, vaikka nuttura olisi kauniskin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitops Metsäntyttö. Itse kaipasin myös vähän vaihtelua, aika monta nutturaa olen vääntänyt vuosien varrella :)

   Poista
 4. Hiuksesi näyttävät kuvassa kauniilta. Olen huomannut, että kaltaisiamme varhaiskeski-ikäisiä leidejä auki olevat kiharat nuorentavat kovasti, ja siksi ne varmaan tuntuvatkin juhlakampauksena nykyään niin kovin houkuttelevilta. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuorentava aspektikaan ei tässä iässä ollenkaan haittaa... :D

   Poista
 5. Hyvin sopii tukka auki tai kiinni.

  VastaaPoista