tiistai 14. kesäkuuta 2016

Muutama uutuus

Hopeapeili-parka on ollut hunningolla, mutta olen vielä olemassa! Työmäärä on välillä ollut sellainen, ettei ehdi luoda ajatustakaan vapaa-ajan bloggaamiselle. Tässä kuitenkin pieni esinekooste, jonka teemana ovat viime parin viikon aikana kotiutuneet uutuudet.

Pieni keraaminen maljakko on länsisaksalainen ja ainakin kuviomaailmaltaan kivasti 50-lukulainen, 80 snt, Liedon Kisällikellarista.


Vihreä 60-luvun (vai vanhempi?) vinyylilaukku melkein pysäytti sydämeni Siivouspäivänä. Uskomaton väri, hauska tuplaklipsukiinnitys, upea kunto = viisi euroa.


Liedon poistotekstiilipäivästä tänään kaksi 60-luvun kesäneuletta - ilmaiset. Olen tosin vielä vähän epävarma, tuleeko tällaisia käytetyksi, mutta tällä hinnalla otin kokeiluun.


Rusettiviskoosipaita on itse ommeltu puolikuntoisesta vanhasta leningistä, jonka pelastin joskus Uffin alepäiviltä. Silittämistä vaille, valitettavasti, mutta eikö ole ihana kangas! Ruumiinmuodolleni eivät yleensä käy tällaiset täysin suorat yläosat, mutta kun kangas on riittävän ohutta ja laskeutuvaa, tämmöinen asettuu kauniisti ylle.


Joko te lukijat olette tehneet kesäkirppislöytöjä?

6 kommenttia:

 1. Kylläpä tein esim. maananataina Joensuun Kontista tuunausosastolta jonkun taivavan harrastelijan tekemä versio taulusta "raatajat rahanalaiset". Maksoi huimat 0,10 e! Tuo sinun laukkulöytösi on upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuunausosastot kannattaakin katsoa aina läpi, niistä voi tehdä yllättäviä löytöjä!

   Poista
 2. Ooooh ihana tuo maljakko! Vähän Mondrianin maalaukset tulee mieleen. Ja sievän värinen myös tuo laukku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En itse asiassa saanut laukun väriä toistumaan ihan oikein, siinä on havuinen sävy. Mutta kyllä, ihana on :)

   Poista
 3. Lasten kesäsortsit päivittyivät sopivaan kokoon kohtuuhinnalla kirppikseltä bongattuna. Minulla on päällä musta hihaton pellavamekko kirppikseltä lämpimiä kesäpäiviä varten hankittu. Mitään superihanaa en ole pitkäänaikaan löytänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitähän ei koskaan tiedä, koska superihana iskee kohdalle taas!

   Poista